Arpaçiftlik İsmet Okan İlkokulu

Vizyon: Vizyonumuz, öğrencilerimizi, evrensel değerleri benimsemiş, özgür, sorumluluk sahibi, açık fikirli, duyarlı, yaratıcı, sorgulayan ve özyönetim becerilerine sahip bireyler olarak yaşama hazırlamaktır.

Misyon: Bütünsel eğitim yaklaşımıyla öğrencilerimizi, öğrenmeyi yaşam becerisi olarak kullanan bağımsız bireyler olmaları için destekleriz. Okul kültürümüz, yetkin kadromuz, uyguladığımız ulusal ve uluslararası programlarla öğrencilerimize evrensel değerler kazandırırız. Rehberlik ve ölçme- değerlendirme hizmetlerimizle, öğrencilerimizin sorumluluklarını yerine getirebilen öz disipline sahip bireyler olmalarını destekleriz. Öğrencilerimizi, akademik, sportif ve sanatsal alanlarda destekleyerek yaratıcılıklarını ortaya çıkarmalarını sağlarız. Sosyal etkinliklerimiz ve öğrenme ortamlarımızla öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerini keşfetmelerini sağlarız. Öğrencilerimizin bu etkinliklerde aldıkları sorumluluklarla daha iyi bir dünyaya katkı sağlarız. Yerel ve küresel problemlere duyarlı, çözüm üretebilen ve girişimci bireyler yetiştiririz.

Başarılar: Beyaz Bayrak

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 12.50-16.40
Isınma: Klima
Servis Bilgisi: Özel servis bulunmakta.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda masa tenisi, voleybol ve atletizm alanlarında başarılar bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Teknofest başvuruları yapılmaktadır. TEMA Vakfı projeleri yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2023 yılı Hatay İl Milli eğitim Müdürlüğü'ne başvuruda bulunduğumuz Okul Eğitimi Akredistasyon Program başvurumuz kabul edilmiştir.

Telefon - 0 (326) 661 22 17

WEB - https://ismetokanilkokulu.meb.k12.tr